Om Fritek

Hvem er vi?

Fritek Maskinfabrik A/S blev grundlagt i 1988 af Bent Friis, som opbyggede en alsidig maskinfabrik, der kunne betjene små som store kunder. Igennem årene er maskinfabrikken blevet udvidet og tilpasset nye krav fra kunderne.

I 2018 blev staffetten givet videre til Kenny N. Clausen. Navnet blev ændret til Fritek A/S, og et nyt kapitel for maskinfabrikken begyndte.

I dag viderefører Fritek A/S’ medarbejdere de håndværksmæssige traditioner og den faglige ekspertise, som har drevet virksomheden  siden 1988. Samtidig udvikles Fritek A/S løbende. Det er planen at udbygge fabrikken og indsætte en laserskærer i 2023, hvilket skal være med til at fremtidssikre Fritek A/S de næste mange år.

Det er her Fritek kan og vil hjælpe

Fritek A/S er en ISO 3834-2 og EN 1090-2 certificeret maskinfabrik. Vi har en flad organisation bestående af medarbejdere med forskellige kompetencer og samlet set mange års erfaring, hvilket bidrager til kvaliteten, der sørger for fleksibilitet og gør det muligt at træffe hurtige beslutninger.

Dette betyder, at vi kan og vil hjælpe kunderne, som mangler kvalitets håndværk indenfor smede og maskinteknikerfaget på deres præmisser. Ordentligt arbejde, ærlighed og selvfølgelig tilbagevendende tilfredse kunder er vigtige parametre for virksomheden.

Vores måde at arbejde på

  • Fritek A/S har en agil arbejdsgang, hvor tilpasning til skiftende omstændigheder og nye opgaver er en selvfølgelig og integreret del af hverdagen.
  • Vi har stort fokus på at have en gennemsigtig og ærlig kommunikation til vores kunder, da vi mener, at det fremmer tilliden og samarbejdet mellem parterne.
  • Vi er kendetegnet ved, at vi gerne lægger en ekstra indsats i arbejdet for at efterleve kundens behov.

Fritek A/S

Egelund 19
6200 Aabenraa

Hovedtelefon nr:
+45 29 24 25 14

Bogholderiet
+45 74 62 15 14

Bogholderi / faktureringsadresse
mfh@fritek.dk